Cea mai plictisitoare semifinala de World CupImi este prea lene in dimineata asta sa mai instalez limba romana pe laptopul de pe care scriu si sa folosesc diacritice. Aseara in SkyBar la invitatia Sony am vizionat semifinala dintre Brazilia si Germania. Sony este partener oficial ar World Cup 2014 si au dorit sa evidentieze televizoarele 4K din portofoliu. Toate detaliile le veti gasi pe Gadget.ro.


Pot spune ca imi plac meciurile de fotbal in care stai cu sufletul la gura, in care traiesti fiecare faza etc. La meciul de aseara din minutul 30 puteai sa inchizi televizorul, sa dormi, sa faci orice altceva. In 18 minute s-au dat 5 goluri si viitorul Braziliei in aceasta editie de Cupa Mondiala era clar. Apararea la pamant.

Singurele momente mai speciale erau date de golurile germanilor, s-a jucat la o singura poarta. Parca penultimul gol sau ultimul dat de Germania a fost de generic, a lovit bara si a intra in poarta, ziceai ca tras cu tunul.

Au fost sferturi de finala si optimi mai spectaculoase decat ce am vazut pe stadionul din Belo Horizonte. Da. Inteleg ca Germania le-a acordat o corectie serioasa, una care deja a intrat in istorie. Stiti ca roata se invarte, iar Brazilia peste 4 ani de zile s-ar putea sa aiba o generatie de exceptie care va avea un singur scop, sa invinga Germania si sa spele rusinea acelui 7 - 1.

top