Nebunia lui Jiji

Citeam un articol de pe GSP.ro și era un fel de confirmare a ceea ce știam mai de mult. Jiji nu vede viitorul Stelei și-și bate joc de grupele de juniori pe care le-a lăsat pe minim, pe cât îl obligă regulamentul. Omul vrea ca Steaua să joace ca echipele mari din Europa, dar nu se uită la academiile de fotbal din spatele unor cluburi precum Barcelona, Real Madrid, etc.


Înainte erau F.C. Argeș, Universitatea Craiova sau Sportul Studențesc dinspre care se mai ridicau jucători tineri: Cristi Chivu, Adrian Mutu și asta doar ca să mă refer la cei mai cunoscuți.

Nu sunt specialist în domeniu, dar cred că FRF și LPF ar trebui să aibă niște norme mai stricte. Să impună ca o parte din bugetul unei echipe să se ducă spre centrul de juniori. Hagi face o treabă excelentă la Constanța cu Viitorul, dar a ajuns un fel de ultim mohican. Gică Popescu nu a fost la fel de inspirat și-și consumă resursele cu o echipă fără viitor / fără buget - Chindia Târgoviște care trăiește din amintirile a ce a fost în perioada 90 / 00 când intrase în Divizia A / Liga I din prezent.

top