Un alt voucher eMAG la reducere

Am primit o mică rugăminte din partea lui Ovidiu de a scrie și despre voucher-ul său de la eMAG. Are valoarea de 367 lei și îl puțeți achizițona cu 330 lei negociabil. Adresa sa de mail este ovidiu.dragusoiu.@gmail.com sau 0720385551. 
S-a dat. :)Infografic cu salariile din SUA

Mi se pare interesantă partea de jos a graficului și vă recomand să-l vedeți întins la maxim. Acolo veți da de salariile din SUA pentru diverse categorii de personal, prespun că s-a făcut o medie. Puteți face în minte și o comparație cu țara noastră.

Este și un index care arată nivelul de satisfacție pentru fiecare categorie în parte. Observați cât de mult poate să câștige un medic și gândiți-vă la situația unora de la noi din țară și veți înțelege de ce vor să plece din România.

Am fost la un eveniment foarte mișto vis-a-vis de lansarea Auto.ro și pe smartphone-urile Android, după ce în urmă cu câteva săptămâni debutase și pe iOS. Găsiți mai multe detalii în articolul de pe Gadget.ro.
O echipă simpatică de bloggeri a fost luată din București și dusă la Fundata, pe lângă Brașov. Acolo ne aștepta masa și o călători cu ATV-urile, buggy-urile și mașinile de teren pe drum, prin nămol, pe pante periculoase, prin pădure. O adevărată nebunie, dar frumoasă. Relaxarea a fost maximă.
A urmat un concurs, cu un buggy pe un traseu trebuia să scoți un timp cât mai bun. Premiul era un Samsung Galaxy S III pe care și l-a adjudecat Radu Dumitru - nwradu.ro.
Revenirea în București s-a produs pe la 00.30. ;)
Imaginile de mai jos sunt și pe facebook, dar jos le vedeți la o rezoluție mai bună.top