A doua zi la #scoalaF64

Scriu cu întârziere pentru că a fost o perioadă extrem de aglomerată. Fotografiile făcute de mine la #scoalaF64 sunt într-o galerie dedicată pe profilul de facebook. Apropo, noul mod de organizare a galeriilor foto îmi displace profund, sper că Mark Zuckerberg va face și mutări mai plăcute la nivel de interfață.Când spun a doua zi mă refer la duminica trecută, 30 septembrie.

10.00: Am plecat la o expediție pe Zamora și Susai cu o micuță armada de mașini de teren. Eu și Bogdan Petre ne-am mișcat rapid și ne-am instalat în cea mai confortabilă dintre ele, un Mitsubishi care nu a dat senzația că ar fi într-un off-road veritabil ci pe un drum de țară pietruit. Mai erau și câteva Jeep Wrangler, Hyundai Santa Fe și Tucson.

Tot timpul s-au făcut fotografii. Într-o mașină era și o familie de englezi care cred că și-au schimbat optica față de România când au văzut câte aparate foto aveam, fiecare cu un device de gen cât mai sofisiticat. Se vor duce la ei acasă și vor spune că suntem mai răi decât japonezi. :)

Micuța noastră expediție s-a terminat pe la 16.00.

20.00:  George de la F64 ne-a ținut un curs legat de elementele de bază din fotografie. A fost foarte util pentru mine și binevenit. Trebuie să recunoscă că erau multe chestii pe care nu le cunoșteam corect și acum am o bază pe care încerc să o aprofundez zilnic. A subliniat că partea tehnică se învață rapid și cel mai mult contează creativitatea, cea pe care o formezi în timp.

A urmat analiza poveștilor noastre, mai multe fotografii făcute pe o anumită temă. Am văzut imagini de calitate la o parte dintre colegi. Cel mai important este că am primit o analiză pertinentă și s-au tras o serie de învățăminte, au fost conștientizate unele greșeli inerente / de amator. Ședința s-a încheiat la 1 dimineață. Să nu credeți că am fugit la somn ci discuțiile s-au prelungit până pe la 3 dimineață când fiecare s-a dus la somn.

Pot spune că F64 a realizat evenimentul cu cel mai mare impact la nivel de socializare și lucruri noi aflate, cel puțin din perspectiva mea. Mi-aș dori să mai am ocazia în a participa la astfel de team building-uri. Vă recomand cursurile lor de fotografie care vă educă de la nivelul de bază, diverse tips & tricks până la nivelul de top.

top