Prima zi la #scoalaF64

#scoalaF64 este hastagul de pe twitter unde puteți urmări unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate fotografiei la care am participat până în prezent. Am plecat ieri din București pe la 10.00 cu destinația hotel Arca lui Noe din Sinaia. Întoarcerea în București este programată pentru luni de dimineață.

Am avut ocazia să cunosc o parte din echipa ce se ocupă de promovarea F64, astfel de evenimente reprezintă o oportunitate de a socializa, de a cunoaște și mai bine pe cei care i-am întâlnit la diversele lansări de produse din domeniul it&c.

Câteva aspecte din prima zi, adică de ieri:


1. Hotelul Arca lui Noe, arată excelent și oferă o panoramă frumoasă a orașului Sinaia și a locurilor din imediata apropiere. Aș spune că în realitate impresionează mai mult decât în imaginile de pe site-ul lor de prezentare. Locația mi se pare perfectă pentru fotografia de peisaj montan. Sunt multe opțiuni pe care o să le explorăm în cursul zilei de astăzi (duminică), un traseu montan de 5 ore.

2. De la 15.30 am participat la un mic seminar. Radu Dumitru cunoscut pentru blogul său - nwradu.ro, a prezentat 192 de fotografii făcute în excursiile sale din întreaga Europa. Am văzut perspectiva unui fotograf amator care a avut dorința să învețe mai mult. Au fost câteva fotografii bine puse la punct. A urmat o prezentarea unui membru al staff-ului F64 cu exemple de fotografii celebre ale unor oameni care au făcut din fotografie un job în viață și au ridicat-o la nivel de artă.

3. De la 20.00 s-a mizat pe socializare, multe glume, voie bună. Pe la 00.00 a fost un foc de artificii spectaculos. Se auzea foarte tare și din cauză că Sinaia este într-un fel de vale și se transmite un fel de vibrație la fiecare explozie mai tare.
top