Acum ceva timp cumpărasem un minicort cu două lămpi și îmi puneam ceva speranțe, care s-au dovedit deșarte. Cortul era prea mic, iar luminile s-au dovedit foarte slabe. Prima lampă s-ar ars de cum am aprins-o, lumina dată de ele era foarte slabă, insuficientă.

Cum nu mă princep să fac soluții ad-hoc m-am orientat spre alte produse, o micuță masă foto și două lămpi ceva mai mari Kaiser. Pachetul l-am cumpărat pentru 600 de lei de la f64.ro. Vedeți mai jos cum arată pachetul, lămpile nu au și bec în pachet. Va trebui să cumpăr două, nu mă gândeam că sunt așa de zgârciți. Nu pot să-i acuz pentru că nu scria nicăieri că vor avea și bec, eu mă gândeam că-l vor pune pe acolo că tot am dat ceva bani pe pachet - masa era vreo 300 de lei fără cele două lămpi, iar acestea urcă pe la 350 de le luate separat.

Nu pot să trag concluzii legate de lămpi, masa se montează ușor. Plasticul ce se punea deasupra este ușor lucios și puțin transparent, va trece ceva lumină prin el spre a obține un alb mai puternic. Mai multe detalii prin fotografiile de mai jos:top