Fotografie de produs (2)

Pot spune că prima parte a fost pe aici. Am trecut rapid pe la F64 și am luat și cele două becuri de 45W ca să testez micuța masa foto la adevăratul ei potențial. În primul rând că m-a impresionat organizarea de la showroom-ul F64 din București. Nu am mai fost niciodată pe acolo, am fost invitat la câteva evenimente prin intermediul Gadget.ro la sediul lor, dar pur și simplu s-a întâmplat să nu pot ajunge.

De cum am intrat am remarcat sectorul pentru accesorii de studio în partea dreaptă. I-am spus tipului ce vreau, mi-a cerut numărul de telefon dacă am mai fost client al magazinului lor online. M-a trimis la casă, am achitat suma - 2x49 lei și în vis-a-vis de casă mi-am ridicat becurile, acestea au venit cu un fel de lift. Totul a durat - sub 2 minute. Viteză maximă și asta într-o zi de sâmbătă. M-a impresionat.

Becurile au mers la fix și mai jos observați cum arată și ce am reușit să obțină la prima mână, normal că mai trebuie să reglez luminile. Singura probkemă este că aceste accesorii ocupă spațiu, merge să le desfaci și să le strecori de nici nu zici că le ai prin casă, dar dacă le montezi periodic vor începe să te ia durerile de cap. Ideal ar fi să ai o zonă în care să le ai montate mai tot timpul.

Telefonul din imagine este HTC One XL.

top