Portal tech cu blogurile din România - fezabil?

Am pus la un moment dat un tweet care a primit o sumă de reacții, o puteți citi pe cea a lui Radu Dumitru - nwradu.ro. Ideea era simplă dintr-un anumit punct de vedere, dar greu de pus în aplicare: un site tech care să reunească cei mai cunoscuți și apreciați autori / bloggeri din domeniu. Greu de realizat pentru că fiecare are o opinie distinctă și deja ne-am făcut o nișă, un vad în ce privește relația cu agențiile, un anumit flux de produse la test, etc.

Dan Dragomir - computerblog.ro -  punctează bine care ar fi viitorul proiectelor cu ceva relevanță în dot ro. Concurența trusturilor ce vor lansa așa-zise site-uri / proiecte pe tehnologie s-ar putea să ducă la o micșorare  a proiectelor fezabile, unele cu adevărat relevante. Observați că Dan primește un răspuns de la George - buhnici.ro.

Poate că un site tech ar fi imposibil de făcut, dar un portal care să reunească știrile din domeniu și pe cei care contează nu mi se pare irealizabil. Ar fi o situație win-win și nu văd ce s-ar pierde, care ar fi eventualele puncte negative.

Mi-aș dori să văd opinia lui Dan Dragomir, Radu Dumitru, Andrei Gîrbea - giz.ro, Daniel Chetroni - devicer.ro, Sorin Rusi - laptopnews.ro, Paul Dan - idante.ro, Adrian Boioglu - boio.ro.

Credeți că un portabil care să preia feed-ul parțial al unor bloguri / site-uri tech de top ar fi util / de bun augur?

top