Mă leagă o amintire plăcută de Mobile Marketing Conference.

În 2010 a fost primul eveniment din online la care am participat pe vremea când aveam blogul emildragota.blogspot.com ce acum s-a transformat în gadget.ro. Atunci am primit și un produs pentru review, o premieră. Era Nokia N900. În ediția pe 2011 am primit un alt telefon - Nokia E7. Acum aștept să văd ce telefon ne va mai da Nokia România. Cred că va fi un Nokia Lumia 800.

Mobile Marketing Conference are loc joi - 10 mai 2012. Mai multe detalii:


A cincea editie Mobile Marketing Conference are loc pe 10 mai la Hotel Howard Johnson. Este cea mai importanta conferinta despre promovarea in mediul mobil, ce isi doreste sa fie un ghid relevant si util pentru oamenii de marketing si mai ales sa le ofere solutii concrete.
Evenimentul va beneficia de prezenta a trei specialisti internationali in marketing Terence Eden, Manager, Developer Community, EMEA, InMobi, Andreas Jakl, Technology Wizard, Nokia Developer si Olga Getsko, EMEA Sales Executive, Aurasma.

Studiul "Reteta unei aplicatii smartphone de impact”. Pentru prima
 data in Romania, Unlock Research va analiza nevoile utilizatorilor si aplicatiile folosite de catre acestia pentru a descoperi care sunt"must have-urile" unei aplicatii si cum trebuie sa se adreseze si sa comunice cu utilizatorii.

MobileApps MeetUp. O intalnire a dezvoltatorilor de aplicatii mobile de jumatate de zi, care se desfasoara in paralel cu Mobile Conference si unde developerii au acces gratuit.
Mobile Marketing Conference este organizat de Evensys cu ajutorul Nokia, Syscom Digital si Voxline. 


top