Praga - martie 2012 [galerie foto]

Am fost la un eveniment HP în capitala Cehiei și mai multe detalii găsiți pe gadget.ro. Vremea a fost superbă și împreună cu Alex Rădescu am vizitat orașul și am făcut o serie de fotografii. Aparatul pe care l-am utilizat a fost un Sony SLT-A35 de la Sony România via SmartPoint.

Suntem în martie, dar în Praga m-a uimit numărul de persoane aflat în vizită prin oraș. Străzile erau pline. Cei mai mulți mi s-a părut că vorbeau italiană, japonezi cât și toate națiile de pe glob. La debarcader era un echipaj format complet din negri. :)
Cred că de naționalitate autohtonă erau doar tineri care mergeau spre școală. 90% din cei întâlniți prin oraș se aflau în vizită și asta spune multe. Se vindeau tot felul de suveniruri. M-a uimit cât preț se mai pune pe afară pe tot felul de artefacte din sticlă sau celebrele bibelouri - ce nimeni nu le mai suportă. Se vindeau tot felul de chestii inscripționat cu I love Praha. Mă gândesc dacă pe plan local s-ar putea vinde I love Bucharest?
Orașul este plin de obiective istorice, foarte bine conservate, străzile sunt curate, ordine. Ai zice că te afli într-un oraș din Germania și nu unul slav.
O să revin cu mai multe impresii într-un alt articol. O mică galerie foto:top