Citroen C4/DS4 este preferatul bloggerilor

Am votat și eu pentru Mașina Bloggerilor - AICI.

Joia trecută s-au decernat premiile după ce s-au totalizat taote voturile. Trebuia să meargă la gala de premiere, dar din păcate nu am mai ajuns și îmi pare foarte rău. Sper ca data viitoare să mă organizez mai bine.
Ford Focus a câștigat prin voturile publicului la categoria Mașini Accesibile.  Este o mașină frumoasă, dar mi-ar fi plăcut să meargă pe linia de la fostul C4/C4 coupe care și acum arată foarte bine și iese în evidență față de concurență.
Ford Focus a obținut 8851 puncte, a urmat Opel Ampera cu 4390 puncte și Citroen C4/DS4 cu 3375 puncte.
BMW Seria 6 a câștigat la categoria Mașini Premium - și eu l-am pus pe prima poziție. A fost secondat de Range Rover Epoque și Audi A6.
Eu pusesem C4/DS4 pe doi, dar la voturile celor 50 de bloggeri a ieșit pe prima poziție. Urmat de Ford Focus și Toyota Yaris la categoria Mașini Accesibile. La Mașini Premium s-au orientat spre Audi A6, Range Rover Epoque și la egalitate pe poziția a treia: Chevrolet Camaro și Porsche 911.
Audi Q3 - a fost preferatul femeilor. Cred că s-au gândit la versiunea pe alb că în rest nu este o mașină cu tentă feminină deloc. Pe locurile următoare s-au clasat Mini Coupe + Volkswagen Beetle la egalitate, pe treapta a treia s-a aflat micuțul Toyota Yaris.
Istoric AUTOVOT:
2007 - Alfa Romeo Brera;
2008 - Audi A4;
2009 - Opel Insignia;
2010 - Opel Astra;
2011 - Dacia Duster;
2012 - Ford Focus.top