UPS sau cum paza bună trece primejdia rea?

Când eram mic și eram pe la bunici mei de fiecare dată când se aude în depărtare o furtună sau la primul tunet mă obligau să opresc televizorul și celelalte electronice din casă. Le era teamă că vor fi arse din cauza vreunei fluctuații de curent care ar afecta și rețeaua electrică ducând la distrugerea celor care se află în priză.
Nu avea cum să-mi fie pe plac această măsură și mai ales atunci când ești copil și dorești din tot sufletul să vezi programul preferat.

Și acum este o problemă și mai ales de la rețelele de energie electrică făcute înainte de 1989, firele sunt protejat foarte slab și instalația poate avea o cădere sau o suprasarcină de tensiune. Primesc foarte multe produse scumpe în test și nu știu cum aș putea explica dacă vreunul dintre ele s-ar arde. Am avut un ASUS Lamborghini VX7 care costa .... peste 8.000 de lei.
Soluția ar fi un UPS APC și lista este destul de lungă - aici. Mai jos aveți o situație care nu ar fi tocmai plăcută. Un al doilea clip de promovare al UPS-urilor găsiți aici. Azerty.ro este magazinul care a realizat clipul de mai jos.top