Canon 1100D și o ofertă avantajoasă de la F64.ro

Dacă sunteți în căutarea unui aparat foto ar fi cazul să treceți peste oferta F64.ro care oferă în continuare, încă opt ore, o reducere de 10% la orice aparat foto.

V-am făcut o listă pentru Moș Niculae în urmă cu câteva zile și printre gadget-urile preferate se afla și un DSLR foto de tip entry-level. Am observat că prețurile au mai scăzut în ultima perioadă. Am devenit aproape obsedat de a achiziționa un DSLR după ce am testat Sony a550.

Îmi doresc un DSLR pentru calitatea fotografiilor, pentru libertatea care ți-o oferă în setări și mi-ar trebui mai ales pentru produsele care sosesc la recenzie și pentru care nu ar strica deloc să fac fotografii mai de calitate, pentru evenimentele la care particip din online sau să imortalizez momente din viața micuțului meu.
Consider că mi-ar folosi și un Canon EOS 1100D - 1.889 lei față de 2.099 lei fără reducere.
Include și un obiectiv de 18 - 50 mm care se poate dovedi suficient pentru început. După ce iei aparatul este mult mai ușor să achiziționezi un alt obiectiv la câteva sute de ron, decât să cumperi aparatul foto în sine.
Date tehnice pentru Canon EOS 1100D: 
- senzor CMOS de 12.2 Megapixeli;
- sensibilitate ISO 100 - 6.400;
- autofocalizare în 9 puncte;
- vizor optic cu acoperire de 95%;
- procesor Digic 4.
F64.ro este un fel de eMAG pentru zona de aparate foto, video și alte chestii adiacente. Știu că prima dată am fost în magazinul lor când îl aveau lângă parcul Izvor și am trecut să iau un cort care-mi trebuia pentru fotografii de produs. Între timp pretențiile mele au crescut și vreau să cumpăr o masă pentru asta. Am observat unele Kessler pe la 600 de lei care nu ar strica să le am din acest moment. Este imperios necesar să cumpăr una cât mai repede și cu orice preț. :)
Acum știu că s-au mutat în zona Unirii și au un magazin ce a beneficiat de o lansare puternică. Nu știu sigur dacă am fost invitați la lansare, dar era undeva seara și n-am putut ajunge.
Voi ce ziceți: Merită sau nu să achiziționez un Canon 1100D?
Știu că mă citesc persoane care se pricep mult mai bine decât mine. Nu-mi este deloc ușor să-l cumpăr și aș prefera să nu investesc aiurea cum mi s-a întâmplat la Nikon Coolpix P100.

top