Listă de gadgets pentru Moș Nicolae :)

Sunt prea mare ca să mai aștept pe Moș Nicolae, dar nu mă pot abține să pun câteva gadgets pe care mi le-aș dori în viitorul apropiat și pe care sper la anul să mi le achiziționez. Nu ar strica să le iau de acum, dar bugetul nu-mi permite și sunt realist.
Am trei unelte pe care le folosesc în blogging și scrisul de articole ce se doresc tech: MacBook Air de 11.6 inch, Nikon Coolpix P100 și LG Optimus One. Norocul meu că primesc telefoane, tablete și laptopuri pentru recenzii și mereu descopăr chestii noi care-mi plac.
Să vedem micuța mea, cu ghilimele de rigoare, listă:

1. DSLR - am achizițioant un P100, dar după ce am testat un Sony a550 mi-am dat seama că nimic nu se compară cu un aparat foto de tip DSLR. Mi-aș lua fără ezitare un Canon 1100D la 1.899 lei sau un Nikon D3100 la 2.199 lei. Mă interesează un aparat foto care să știe să facă fotografii macro de calitate, dar să se descurce și în cazul unui eveniment. Dacă ar filma și la 1080p cu atât mai bine.

2. Tabletă - utilă pentru browsing, socializare via twitter și facebook, aplicații, jocuri. Aș cumpăra fără ezitare un iPad 2 în versiunea cea mai ieftină de 16 GB cu Wi-Fi. Costă în jur de 2.049 lei. Mi-au plăcut și tabletele Android, dar niciuna nu a oferit feedbackul și aplicațiile din App Store. Sunt nerăbdător să văd ASUS Prime - prima tabletă quad-core, dar presupun că va ajunge și pe la mine în 2012.

3. SSD - nu aș vrea să-mi schimb laptopul și aș opta pentru un SSD. Am văzut ce poate face un astfel de spațiu de stocare pentru un HP Compaq 6710b, cu o vechime de 4 ani și care cu un SSD Kingston prinsese aripi după cum ați citit pe aici. M-am orientat spre un Kingston de 64 GB ce costă 474 lei.

4. Masă foto - pentru a face fotografii cu un fundal mai ok decât cel de acum. Costă 600 de lei. Ar mai fi nevoie și de o sursă de lumină, dar nici măcar nu am curajul să-mi fac planuri. M-aș mulțumi și cu masa foto în primă fază.

5. Smartphone - aș opta pentru un Samsung Galaxy Nexus, dar deja văd că prețurile sunt poziționate sus. Costă în jur de 2.899 lei la precomandă. Nu este de mine. Este ok și un Nexus S ce acum a intrat serios în jos ca și preț sau LG Optimus 2X sau un HTC Sensation la abonament.

6. Monitor LED de 24 inch - ultimul pe listă. Sunt mai ieftine și probabil aș alege un BenQ - am văzut de ce sunt în stare, iar ca preț mi-aș pune o limită de maxim 200 de euro. Poate prind vreo ofertă, era de #blackfridayro un monitor cu funcție tv de la BenQ la jumătate de preș, dar era LCD și nu LED.

Lista ta ce ar conține?top