Samsung Galaxy Nexus - fotografii panoramice

Telefonul are un senzor de 5 Megapixeli. Au existat numeroase critici și se spera ca măcar să fie portat senzorul de 8 Megapixeli de pe Samsung Galaxy S II. Este, totuși, una dintre cele mai bune camere foto de 5 Megapixeli.
Am făcut ceva fotografii și ies superb. Sper să nu mă înșel și să mi se pară super doar pentru că le-am văzut pe display-ul SuperAMOLED de 4.65 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli.
Primele fotografii pe care le downloadez de pe Galaxy Nexus sunt în modul panoramic. Vedeți rezultatul mai jos. De mâine îl găsiți în oferta Vodafone și dacă sunteți interesați dați un refresh pe vodafone.ro. Ar fi cel mai frumos și prețios cadou ever dacă Moș Crăciun s-ar încumeta să mi-l aducă, dar nici măcar nu am curajul să sper. :) :) :)
Android 4.0 și Samsung Galaxy Nexus rules!
Nu am fost niciodată atât de entuziasmat și credeți-mă că am avut ocazia să testez smartphone-uri de top în 2011 de la SGS II, HTC Sensation, LG Optimus 3D, HTC Evo 3D, HTC Radar, LG Optimus 2X, Samsung Galaxy Note și multe altele. Le găsiți pe la secția de Reviews pe gadget.ro.
top