Bloggers' Secret Santa Party by Vodafone

Aseară am trecut pe la petrecerea organizată de Vodafone. S-a organizat într-un club din zona Unirii numit True. Numele său complet este True Social Club. :) Arată bine şi tipa care a cântat în deschiderea la karaoke este fenomenală. Se numește Elena Viorela Botezatu și o găsiți aici. Cu vocea și sex-appeal-ul pe care-l are nu văd cum să nu ajungă celebră în viitorul apropiat. Nu ştiu de ce nu este la concursurile astea de talente sau cum naiba se numesc că s-au înmulţit într-un ritm ameţitor.

M-a frapat că de la intrare era un ecran care afişa logo-ul twitter. Atmosfera a fost de-a dreptul incendiară şi mai jos îl vedeţi pe Dan Dragomir la karaoke. Nu ştiam că se descurcă şi în acest domeniu.
Domnişoarele de mai jos  au stat la masa mea. :) Nu că aş fi eu cine ştie cine, dar nu mai erau locuri libere în club. :) Butonau iPhone-urile de zor. Numai eu nu am avut curajul să mai scot Galaxy Note la interval. L-am lăsat în rucsac pentru că este o adevărată pacoste să-l porţi în buzunar şi să te temi a nu zgâria display-ul pantagruelic pentru un smartphone şi minion pentru o tabletă.
Manafu se poate spune că a dat lovitura din nou. Terminologia asta este uzitată mult în presă, dar înţelegeţi voi ce vreau să spun. Mai multe fotografii de la petrecere - aici. Vodafone "rules" din nou pe partea de social media.
Regret doar că nu am mai stat până la împărţirea cadourilor. Al meu avea un ambalaj frumos şi cu siguranţă se va dovedi util celor ce ascultă muzică intensiv.
Bonus: O cană ce va fi intens utilizată în fiecare dimineaţă. :)
Bonus 2: Video filmat cu Samsung NX200:
top