2011 - ok, dar se putea și mai bine

Fiecare dintre noi la sfârșit de an se gândește la anul ce stă să se încheie și își face un mic bilanț. Sunt mai multe planuri din care merge să analizezi.

1. Familie
Totul este ok, nu-mi place să aprofundez subiectul.
2. Carieră
Mi-am schimbat școala la care lucrez din septembrie 2011 și aici nu mai este loc de plictiseală. În fiecare zi apare câte ceva nou și nu neapărat de bine, dar sunt și multe momente plăcute. Sper să fie și ultimul an în sistemul de învățământ. Îmi place, dar plata este prea mică și trebuie să mă gândesc la viitorul celui mic.
3. Hobby
Aici includ zona de tech în care s-au produs multe. Mi-am vândut vechiul blog pe blogspot și asta pentru că nu aveam cum să-l mai dezvolt și am preluat poziția de editor pe gadget.ro. Nu am reușit să formez o echipă și sunt singurul care scrie pe site. Am crescut de la zero unici la peste 3.500 și am avut un spike sau un boost de trafic când am pus imaginile legate de Nexus Prime aka Samsung Galaxy Nexus.
Scriu și pe mobilissimo.ro din aprilie 2011, cel puțin 1 articol/zi. Acolo este o adevărată comunitate și îmi place foarte mult și feed-back-ul pe care-l primesc.
Nu mă consider blogger sau tech blogger ci o văd ca pe un hobby. Câștig de pe urma sa, dar mi-aș dori în 2012 să mă ocup doar cu asta. Vreau să fac fotografii cât mai bune, să-mi cumpăr un DSLR și să fac prezentări detaliate care să placă, să fie mai profesioniste decât nivelul la care se ridică în prezent.
La începutul anului nu colaborasem decât cu Nokia, Samsung, Asus, Sony, BenQ, HTC. Acum pot să spun că lista s-a diversificat cu Canon, evoMAG.ro, quickmobile.ro, eMAG.ro, LG, Evolio, HP, Panasonic, Huawei, Microsoft, Vodafone, Orange.
Am fost și pe la ceva conferințe și evenimente de lansare, dar lista ar fi prea lungă. Mulțumesc lui Evensys și lui Cristi Manafu pentru deschidere.
Regret că nu am reușit să am o vacanță ca atare în 2011 și că nu am găsit o cale de monetizare mai serioasă pentru gadget.ro.
Ce-mi doresc pe 2012, o să scriu pe ziua de mâine când suntem în noul an.
La Mulți Ani și tot ce văd doriți să se îndeplinească pe anul viitor. Totul este realizabil, dacă se muncește și dacă există sănătate și voință.
PS: Am uitat să spun că în 2011 am luat 10 kg în greutate, de la 70 la 80. :) Sper să nu cresc la fel de mult și în 2012.
PS 2: Am luat permisul. Acum urmează și mașina. Încă mai sper la un Citroen C4 Coupe, deși toată lumea îmi spune că mașinile franțuzești sunt scumpe la piese. 

top