Vreau să joc în echipa Rapidului

Asta dacă se va întâmpla să fiu selecționat în echipa formată din 9 bloggeri. Și acum să povestesc care este treaba cu susținerea mea față de Rapid București. Nu pot să spun ca să impresionez că sunt un suporter înfocat și nici nu am ajuns la vreun meci oficial.Nu am avut nici timp și nici ocazie.
Bunicul meu a lucrat la CFR, am fost crescut de el și de aceea cred că am ales să fiu suporter al Rapidului. Tata și fratele meu țin cu Steaua și era o ocazie nesfârșită de a discuta în contradictoriu. Bunicul meu îmi spunea că erau nevoiți să cotizeze obligatoriu și că până în 1990 nu jucau decât prin Divizia B și nu le adresau decât cuvinte grele la modul în care jucau atunci.
George Copos a repoziționat Rapidul acolo unde-i era locul și îmi amintesc cu câtă emoție îi urmăream când jucau cu Steaua sau Dinamo. Normal că îmi doream să câștige. Mircea Lucescu a avut grijă să aconteze și un campionat în palmares.
Momentul pe care nu o să-l uit vreodată a fost meciul deceniului: Steaua - Rapid în sferturile de finală ale cupei UEFA. Și acum cred că a fost făcătură tragerea la sorți.
Nu am cum să accept nici acum victoria Stelei care s-a făcut de râs în semifinala pe care dacă o tratau serios ar fi câștigat-o. Meciurile directe s-au încheiat 1 - 1 și 0 - 0. Și acum mi-aș dori să nu mai funcționeze regula golului dat în deplasare. Să se fi hotărât prin loviturile de la 11 metri.
Cred că ar fi fost mai corect.
Acum urmăresc doar derby-urile. Mi-ar plăcea o Liga I fără discuții despre corectitudinea arbitrilor și mai concentrată în a crește echipe de tineret și nu doar în a transfera jucători de mâna a doua sau a treia din afară, dar asta poate într-un alt articol.
Vreau sa particip la #bwinderby2: Steaua 2.0 vs Rapid 2.0

top