Steaua vs Rapid în web 2.0 - 3 - 5

Ieri la Chelsea Club din Bucureşti a avut loc un derby autentic între Steaua şi Rapid - un fel de avanpremieră la meciul de astăzi. Am făcut partea din echipa Rapidului alături de:

- Mircea Meşter;
- Bogdan Fechita;
- Adi Zăbavă;
- Radu Restivan;
- Jack Rider;
- Bogdan Marin;
- Alex Tunaru;
- Andrei Lăcătuş.
Şi câteva impresii de la faţa locului:
1. Rică Răducanu este foarte jovial şi de-a dreptul uriaş în dimensiuni. :)

2. Mircea Meşter ştie să joace fotbal la fel de bine pe cât vorbeşte şi de maşini. A marcat trei goluri şi se vede că a jucat fotbal într-un nivel organizat. Dovada: trei goluri marcate în meciul de ieri din cele cinci ale Rapidului.
3. Era super dacă se făcea o mică şedinţă de antrenament cu o zi înainte ca să ne cunoaştem mai bine şi să ne familiarizăm cu terenul.
4. Am jucat foarte rău. Am o răceală care nu mai îmi trece de câteva săptămâni şi trebuia să respir pe gură. Nu mai ştiu ce înseamnă efort fizic susţinut. Din cauza mea era câte pe aci ca Rapidul să primească un gol, bine că tras puţin pe lângă poartă în prima repriză. Sunt sigur că aş juca mai bine dacă s-ar reedita această partidă. De fapt, nu am cum să joc mai prost ca ieri.
5. Steaua a dominat partida, dar Rapid a fost mult mai incisiv în atac.
6. Cum a spus şi Rică Răducanu la sfârşit: Măcar dacă ar reuşi şi Rapid scorul vostru în meciul de mâine.
7. Interesant să joci cu reprezentanţi ai tuturor televiziunilor pe margine.
8. Am văzut cel  mai frumos gol dat vreodată din lovitură liber, direct spre poartă, bară şi gol. Din păcate  nu îmi amintesc ce coechipier a marcat. A mai fost unul din mers, de la o distanţă apreciabilă.
9. Bravo bwin pentru deschiderea către social media.
10. Echipamentul personalizat a devenit nepreţuit acum. Poate că nu respectă tricourile oficiale, dar este o amintire de la un meci superb. Atmosfera a fost excelentă şi păcat că nu ştiu fotbal aşa cum ar trebui. :(
Dacă mai particip, o să mă antrenez înainte, o să mă obişnuiesc cu ghetele şi echipamentul.
Detalii pe sportmeet.ro.
Mai multe poze pe albumul de pe facebook.

top