Problema valizelor în vacanță :)

Este o adevărată nebunie înainte de plecare în vacanță și lucrurile devin din ce în ce mai greu de rezolvat când nu ești de unul singur ci cu familia. Și atunci intră în rol valizele de călătorie.

Normal că îți dorești una cât mai încăpătoare ca să intre pe lângă haine și alte lucruri necesare la plecarea într-un timp mai îndelungat. Ar fi ideal să aibă mai multe compartimente de dimensiuni mai mici sau mai mari ca să strecori tot felul de chestii, dar să fie și ușor de accesat dacă dorești să ajungi la ele.
Nu trebuie uitat și modul în care arată valiza respectivă. Să nu te facă de râs atunci când mergi cu ea pe holurile hotelului sau când îți lași bagajul la aeroport.
Dacă doriți să parcurgeți oferta de valize v-aș recomanda să începeți de - aici sau să învățați a face un bagaj precum tipul de mai jos. Eu am încercat și nu mi-a ieșit nimic.
Eu aș alege:
Click pe imagine pentru a o mări. 

Postul este scris pentru etapa a doua din SuperBlog 2011.
SAU
Să învățați a face un bagaj precum tipul de mai jos. Eu am încercat și nu mi-a ieșit nimic.După ce bagajul este făcut ar trebui să alegi și o destinație. Mi-ar plăcea să văd Corfu și să vizitez o insulă superbă. Apetitul mi-a fost deschis de imaginile de aici.

top