5 motive pentru care să cumperi LG Optimus 3D

Am avut acest telefon în teste și v-am prezentat interfața sa - aici. Iese în evidență din liga supersmartphone-urilor actuale prin:

1. Ecranul 3D LCD de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli care se vede și cu ochiul liber. Aveam și o pereche de ochelari 3D de la cinema și efectul 3D se transmitea mult mai bine cu aceștia. Era o adevărată plăcere;
2. Filmează și fotografiază 3D - 3D la 720p și fotografiile la maxim 3 megapixeli în 3D.
3. Jocurile în 3D - sunt doar câteva titluri. Te poți da mare în fața prietenilor. Și asta este valabil pentru partea de 3D. Niciun alt smartphone nu poate oferi conținut 3D ca și telefonul LG. HTC Evo 3D am citit peste tot că ar fi inferior la cameră și la display.
4. Browsing și conectivitate extinsă - are procesor dual-core la 1 GHz , 512 MB RAM. I-am făcut un test cu Quadrant Standard și a scos același scor cu HTC Sensation ce pierde mult datorită consumului de putere al Sense UI 3.0. La conectivitate notez: 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, HDMI, GPS;
5. Telefon solid - cântărește peste 150 de grame și dă impresia unui smartphone bine construit. Nu îți va fi teamă că i se întâmplă ceva în buzunar.
Prețul său este de 1.939 lei.
Galerie foto cu LG Optimus 3D și un clip video 3D:
top