Telefoanele mobile de la IFA Berlin 2011

Am încercat să fac o listă exhaustivă a telefoanelor mobile și aici mă refer la cele inteligente ce au fost prezentate la IFA Berlin 2011 ce astăzi s-a deschis și publicului. Sper ca anul viitor să ajung pe acolo. O să strâng suma necesară din timp și mi se pare un eveniment ce se întipărește pentru o perioadă bună de timp. Mai jos dați o listă cu noutățile pe care eu le-am remarcat. Nu ezitați în rubrica de comentarii să îmi amintiți de alte telefoane și le voi adăuga spre a completa ceea ce am scris eu.
HTC Radar
Nu aduce mai nimic nou față de HTC 7 Mozart ci din contră vine cu o cameră foto de 5 Megapixeli față de predecesorul ce afișa 8 Megapixeli. Rulează cea mai nouă versiune de software a Microsoft și cam atât.


HTC Titan
Un uriaș care la interior nu aduce un hardware foarte puternic. Spun uriaș și mă gândesc la display-ul de 4.7 inch cu o rezoluție de doar 480x800 pixeli. Deja la SGS II se vedea pe 4.3 inch că 480x800 pixeli nu este o rezoluție suficientă. Împrumută procesorul de 1.5 GHz din banca de organe a HTC Flyer.

Samsung Galaxy Note
5.3 inch s-ar putea să fie prea mult, dar sunt și persoane care i-ar găsi o utilitate. Nișa telefoanelor sau smartblet cum le spune eu după cum am citit la un moment dat pe victorkapra.ro - smart de la smartphone și blet de la tablet.

Samsung Wave Y
Un model entry-level cu Bada de la Samsung.

Samsung Wave M
Un model mid-range cu Bada.

Samsung Wave 3
Și ultimul reprezintă noul lor telefon de top ce îmi aduce aminte de Samsung Galaxy S Plus cu Android.

Sony Ericsson Xperia Arc S
Mă așteptam să văd un dual-core de la Sony Ericsson, dar ne mulțumim cu un upgrade minor al lui Xperia Arc ce va intra în magazine din octombrie 2011.

Legături externe:
http://www.gadget.ro/htc-radar-video/;
http://www.gadget.ro/htc-titan/;
http://www.gadget.ro/ifa-berlin-2011-samsung-galaxy-note-video/;
http://www.gadget.ro/ifa-berlin-2011-sony-ericsson-xperia-arc-s/;
http://www.gadget.ro/samsung-wave-y-ieftin-si-cu-bada-os/;
http://www.gadget.ro/samsung-wave-m-cu-bada-de-mijloc/;
http://www.gadget.ro/samsung-wave-3-lider-in-telefoanele-cu-bada/.
top