Samsung Galaxy S II HD LTE - putere maximă

Samsung a repurtat un succes considerabil cu modelul Galaxy S II și nu degeaba a ajuns să-l vândă în peste 10 milioane de unități în 5 luni de zile detronând la nivel de record din portofoliu companiei sud-coreene pe Samsung S5230 - un telefon touchscreen de bază vândut în peste 10 milioane de bucăți, dar în șase luni.
Astăzi au prezentat oficial în Coreea două modele - Samsung Galaxy S II LTE cunoscut de la IFA Berlin 2011. și S II HD LTE.
O să vorbesc de al doilea - Samsung Galaxy S II HD LTE:


Telefon mobil
Date tehnice
Samsung Galaxy S II HD LTE
EcranSuperAMOLED capacitiv de 4.65 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și 16 milioane culori
ProcesorDual-core la 1.5 GHz
Memorie 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB
GPU-
Sistem de operareAndroid 2.3 Gingerbread
Conectivitate3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS, DLNA, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, USB on-the-go
Cameră foto/video8 Megapixeli și filmează la 1080p cu 30 fps, cameră secundară de 2 Megapixeli
Baterie
Greutate
Grosime
1.850 mAh,
130 gr.,
9.5 mm


Pare a reuni tot ce are mai bun Samsung în acest moment. Un cârcotaș s-ar putea lega de display-ul uriaș. Eu cred că există cerere pentru ele. Am utilizat în ultimele două luni numai telefoane de 4.3 inch și am ajuns a mă obișnui cu ele fără probleme. Intră și în buzunar, dar le-am ținut în haină. Aș utiliza fără probleme și un Galaxy Note de 5.3 inch dacă mi-aș permite un astfel de smartblet și aș vorbi fără nicio jenă la el.
Așteptăm pe S II HD și în Europa.

Sursa

top