Cel puțin așa afirmă un celebru blogger rus - Eldar Murtazin - ale cărui afirmații cu privire la Nokia s-au confirmat de aproape fiecare dată. Am fost la prezentarea sa în iunie 2011 și impresiile le găsiți AICI.
Este primul telefon cu MeeGo și cel mai probabil ultimul, deși la Webstock 2011 am auzit de la un apropiat că nu este chiar așa sigur și ultimul. Dacă va avea succes în piață s-ar putea să apară și un alt device cu MeeGo, deși Stephen Elop - CEO Nokia a declarat contrariul. 
Depinde și cum se vor descurca ca volume de vânzări și telefoanele cu Windows Phone ale finlandezilor. Mai jos o mică galerie foto cu imagini de la prezentarea lui N9 în România. 
Nokia N9 este un fel de iPhone 5 sau Nexus Prime aka Samsung Galaxy Nexus pentru cei care se declară fani ai gigantului finlandez ce înainte era o forță de temut și care acum pe segmentul smartphone a coborât mult cu pretențiile, deși Symbian are o cotă încă importantă din piață. Rezistă cu greu asaltului făcut de Android și iOS. 
Voi ce credeți legate de N9, se vor vinde cele peste 90.000 de unități?
Update: Spre comparație - iPhone 4 s-a vândut în 3 milioane unități în doar 4 săptămâni, iar Samsung Galaxy S II s-a afirmat în cursul zilei de astăzi că a ajuns la 10 milioane unități vândute în 5 luni. 
top