Zibo.ro - facebook românesc pentru cei mici?

Zibo.ro se transformă treptat și dorința celor doi antreprenori este să creeze o rețea socială nișată ca vârstă - să se adreseze copiilor după cum au și declarat în interviul luat de wall-street.ro. Astfel vor putea să monetizeze traficul într-un mod facil. Nu uitați că și eMAG a început prin conceptul Marketplace să arhiveze produse ale unor businsess-uri terțe legate de jucării, copii & bebe. Asta pentru că vorbim de o piață cu potențial.
Traficul de pe zibo.ro este în jurul a 23.000 de unici pe lună și spun că s-au făcut deja peste 10.000 de conturi. Pentru a verifica validitatea datelor introduse pe site au ales ca prima autentificare să se facă în urma unui cod primit prin sms.
Poți câștiga 25.000 de euro - buget de promovare pe zibo.ro - dacă ai o afacere pentru copii, îți creezi o pagină începând de aici și astfel intri în mall-ul lor virtual.
Am accesat site-ul lor ca să văd cum au ales să-l organizeze. Avem un sistem planetar ce gravitează în jurul soarelui ziborian. Eu zic că ar merge o serie de aplicații integrate - spre exemplu să ofere posibilitatea celor mici de a-și exprima talentul printr-o extensie care să permită desenul sau colorarea unor planșe, iar interfața să fie și mai simplă pe înțelesul lor. Plus că nu ar strica să utilizeze un anumit set de culori care să definească site-ul. La fiecare încărcare a unei planete - secțiune a zibo.ro - ești întâmpinat de o altă variantă coloristică.
Articolul este scris pentru o campanie Blogal Initiative.

top