Se poate scrie usor pe blog de pe HTC ChaCha?

Telefonul celor de la HTC se lauda cu o tastatura qwerty bine pusa la punct. Am instalat aplicatia dedicata blogger din Android Market si articolul de fata ia nastere direct de pe smartphone-ul taiwanez.
Adevarul este ca te obisnuiesti repede cu tastatura qwerty fizica de pe ChaCha care place prin faptul ca este aerisita, butoanele sunt usor profilate si la nevoie apelezi la ecranul touch. As zice ca se scrie mai facil decat de pe BlackBerry Curve si cu putin antrenament ajungi a scrie mult intr-o unitate mica de timp. Luminarea tastelor nu este stridenta. Nu folosesc diacritice si nici un mod de scriere predictiv deoarece sunt enervante la culme. Doar pe LG Optimus One am dat de un mod intuitiv in a scrie cu diacritice.
Pe ChaCha prinzi viteza si pentru ca folosesti ambele degete mari.
Totusi, la un moment dat simti nevoia sa migrezi pe ceva mai mare, un notebook sau desktop, insa pentru a posta pe facebook, twitter, google plus, a scrie mailuri si mesaje inclin sa cred ca HTC a reusit sa creioneze un device de luat in seama. O mica problema este la aplicatiile din Android Market. Majoritatea sunt optimizate pentru 480x800 pixeli, dar ChaCha este un instrument de socializare si gamingul nu se afla in topul prioritatilor.
Si uite cum un handset ce la inceput nu m-a impresionat a ajuns prin intermediului unui test sa ii gasesc multe puncte pozitive, enumerate intr-o postare mai veche de pe blogul meu.
Articol scris de pe HTC ChaCha.


top