Invitații Google Plus

Nu știu dacă mai are cineva nevoie, dar am disponibile 150 de invitații și le voi da celor care comentează la acest articol. S-a ajuns la nivel global să fie activate peste 25 de milioane de conturi, iar țările cel mai bine reprezentate sunt: SUA, India, Canada, Marea Britanie, Germania, Brazilia, Franța, Taiwan, Turcia, Spania.
Google se pare că a regăsit rețeta câștigătoare
Dovada că este un succes vine de la reacția Facebook ce se pregătește să facă 20 de achiziții de amploare în 2011 față de 10 în 2010 și dorește să mizeze pe design.
Google Plus uimește prin interfață, dar ca și facebook sau twitter nu mă face să renunț la blog. Este ok pentru că primești mult mai multe reacții decât pe facebook și galeriile foto sunt mult mai cool decât vizualizarea de imagini pe fb care fie vorba între noi este un chin. Twitter încearcă să puncteze pozitiv și a semnat un acord cu Apple ca un buton magic de postare pe twitter să fie integrat în iOS 5 și astfel iPad și iPhone să ajute serviciul de micro-blogging să crească și mai mult. Acum se pot uploada și imagini direct pe versiunea web a twitter în urma unui alt acord semnat cu photobucket.
Este o perioadă în care serviciile web world wide cresc frumos sau decad în câteva zile, iar asta este valabil și pentru companii de renume. M-aș uita la Motorola și HP - ultima nu-și mai găsește locul. În fine, detaliem discuția într-o altă postare.

Legături externe:
http://www.zelist.ro/blog/vor-renunta-utilizatorii-facebook-la-conturile-lor-in-favoarea-google/;
http://www.dailybusiness.ro/stiri-new-media/facebook-face-achizitii-masive-pentru-a-tine-google-la-distanta-67068/.

top