De ce este penibil să vorbesc de strategia Apple?

Seara trecută am fost foarte activ pe twitter unde am reacționat adolescentin la blocarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1 de la vânzarea în Uniunea Europeană de către un judecător din Germania ca urmarea a plângerilor referitoare la încălcarea unor patente deținute de Apple după cum ați putut citi - aici. Am văzut tableta în cauză cu două zile în urmă și în afară de un design ce mizează pe senzația de slim nu iese cu nimic în evidență față de restul tabletelor cu Tegra 2 și HoneyComb. În Marea Britanie conform unor zvonuri se vindea bine, dar sunt doar zvonuri și nici măcar nu a apucat să ajungă prin magazine.
Ideea articolului meu e alta.
Este chiar pueril să vorbesc despre strategia Apple, o companie care a ajuns să fie considerată cea mai valoroasă din lume și de Samsung care presupun că stă destul de bine în ce privește conturile. Lupta trebuie să se dea între cele două ce în trecut au colaborat destul de bine. Din câte știu iPhone 4 are un procesor Samsung customizat de Apple. Se va ajunge la o înțelegere în beneficiul amândorura și eu mă războiesc virtual complet aiurea.
Respect  @idantero.
Mai important pentru mine este să mă concentrez pe probleme de natură mai curentă și să las Cezarului ce îi aparține. Am o sumă de recenzii de făcut, iar subiectul Apple - Samsung mai are de așteptat.
Pe de altă parte chiar îmi doresc ca iPhone și iPad să nu o ducă prea bine. Să apară produse care să beneficieze de aceeași audiență și să pună presiune, să avem o concurență și în zona de tablete. Concurența aduce beneficii celor ce fac achiziția, utilizatorilor și să nu spuneți că nu este așa. Uitați-vă la Microsoft și la Windows. Dețin și acum peste 90% din piață și nu ar fi stricat să aibă un rival pe măsură.

top