Cea mai buna arhiva online este blogul!

Poate sa sune putin retrograd si mai ales ca aceasta postare este a doua scrisa de pe cel mai social media cu putinta smartphone din piata - HTC ChaCha. Apropo, se apropie momentul recenziei detaliate asa ca stati pe aproape.
Sunt la moda retelele sociale si in minte imi vin rapid trei dintre ele: Facebook, Google Plus si Twitter. Fiecare are punctele sale tari, dar o problema vine din accesarea si controlul continutului pe care-l creezi. Pe blog esti un fel de boier mai mic si faci ce vrei tu, poti reveni si peste doi ani spre a vedea un video sau un set de fotografii daca ai in minte un keyword puternic. In doi ani de zile cele trei retele vor evolua ca interfata, metoda de vizualizare a fotografiilor si asa mai departe. De multe ori aceste schimbari sunt de-a dreptul ciudate si nu sunt acceptate usor - un exemplu ar fi interfata ce o accesezi pe facebook prin care vezi imaginile si care dupa ce a fost implementata a starnit zeci de reactii negative.
Twitter este un instrument ideal pentru cei ce vor sa fie informati in timp real cu conditia sa urmareasca persoane din aria lor de interes.
Facebook lupta pe mai multe planuri si se vorbea la un moment dat ca pe termen lung va detrona Google si metodele search engine-ului de a monetiza. Intre timp rata de crestere a facebook in tarile dezvoltate a intrat la apa si doar tarile emergente ca Romania tin trendul usor ascendent.
Google Plus este un novice care a crescut precum Fat-Frumos ajungand si numai pe baza de invitatii la peste 20 de milioane de conturi.
Toate trei sunt ok, dar greul de continut o sa am grija sa il tin pe blog. El este peren pe cand social media este schimbatoare si foarte agitata.


top