Focus

Ultimele 2 - 3 luni au fost foarte agitate. O alergătură uriaşă între mai multe locaţii şi îmi dau seama că totul a fost oarecum degeaba. De multe ori atunci când nu ne iese ceva, ar trebui să căutăm în grădina proprie şi nu în mediul din jurul nostru. Pur şi simplu este nevoie să te focusezi pe ceea ce este important.
Mă gândesc ce aş putea să mai aduc nou pe blogul meu câtă vreme scriu la foc automat pe două site-uri legate de tehnologie şi dacă mă urmăriţi pe twitter sau facebook ştiţi despre ce este vorba, este suficient şi să trageţi cu ochiul în partea dreaptă.
Rămâne să-i descopăr un drum. Iniţial doream să-l fac un fel de arhivă a ceea ce scriu zilnic. Să fie un loc care să reunească linkuri către postările mele de alte bloguri.
A fost interesant că deşi am doar 55 de articole, Google mi-a oferit PR4 cât unor bloguri cu trafic uriaş şi conţinut la fel de mare. Page Rank-ul face parte din istoria www şi nu înseamnă absolut nimic. Se discuta la un moment dat că se doreşte a fi scos de tot.

top