Este un articol ce dorește a face parte dintr-o campanie a Blogal Initiative (acolo unde un rol important îl are un blogger foarte cunoscut din .ro - chinezu.eu - Cristian China Birta). Produsul care se află în centrul atenție este Bionect Cremă
Majoritatea suntem predispuși la răni ușoare, zgârieturi, tăieturi și arsuri ușoare. Mă refer la cei care au un stil de viață activ și scapă doar cei care locuiesc sub un clopot de sticlă - adică nimeni. Nu strică să aveți prin casă o soluție rapidă de vindecare și mai ales dacă aveți un copil care-și bagă nasul peste tot (al meu a fost mușcat de o furnicuță și a tras cu degetele până când și-a făcut o rană mult mai gravă).
Bionect Cremă este bazat pe o concentrație de 0.2% de acid hialuronic. Se poate aplica pe orice tip de piele și se folosește, în special, împotriva rănilor ușoare. Se poate achiziționa din orice farmacie fără a fi nevoie de o rețetă din partea medicului.
Acidul hialuronic este un hidratant biologic al pielii care atrage 70% din greutatea sa în apă pentru o hidratare îmbunătățită. Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii a apărut odată cu descoperirea că volumul de acid hialuronic din epidermă scade odată cu vârsta. Această substanță are un rol la menținerea supleței, elasticității și tonicității epidermei.
Concluzia - Bionect Cremă cu acid hialuronic ajută la refacerea în mod fiziologic a pielii, accelerează vindecarea și protejează terminațiile nervoase (durerea mult mai mică).
Mai multe detalii despre această proteină găsiți - aici.
Puteți participa și la un concurs pe facebook începând de aici. Premiile se oferă în funcție de numărul de like-uri obținute.

top