Am scris deja o sumă de articole referitoare la polivalența lui Asus Transformer.
1. O zi de lucru cu Asus Transformer;
2. Asus Eee Pad Transformer - primele impresii;
3. Asus Transformer - tableta cu cele mai bune vânzări a ajuns la test.
Am participat la o sumă de conferințe legate de online până acum în calitatea de blogger oficial. Le-am și enumerat la un moment dat - aici.
Cred că Asus Transformer ar fi indicat pentru live blogging - transmiterea de informații de la fața locului pe rețelele sociale și pe blog sau site.
- tastatura suplimentară transformă Transformer într-un netbook ad-hoc și să scrii devine foarte facil;
- autonomia ce depășește 8 - 9 ore face ca grija unui încărcător și găsirea unei prize să nu mai constituie un lucru important. Întodeauna este penurie de prize la conferințele web de la câte laptopuri sunt în sală și asta mai ales după primele 2 - 3 ore.
- camera foto de 5 Megapixeli se poate dovedi suficientă pentru a fotografia sau pentru a filma HD. Bineînțeles că nu ține locul unui aparat foto profesional, dar cum spuneam poate fi utilizată la nevoie.
- să socializezi pe twitter sau facebook cu ajutorul touchscreenului este mult mai ok decât în spatele unor taste și a unui mouse;
- este mult mai ușor să iei o tabletă după tine în pauza de masă sau cafea decât un netbook sau notebook care sunt făcute în genere să rămână pe masa sau scaunul din sală.
Voi ce ați alege între un Transformer și un netbook pentru live blogging?
Articol ce participă și în campania quickmobile.ro inițiată alături de Blogal Initiative. Puteți achiziționa Asus Eee Pad Transformer de la 1.749 lei.

top