Vacanță în Grecia la preț redus

Un prieten își achiziționase un sejur în Grecia, dar soția are o serie de probleme de sănătate din cauza copilului ce amândoi îl așteaptă cu drag. Le urez multă sănătate pentru că acesta este cel mai important lucru. Rugămintea lui a fost să vorbesc despre vacanța lor în speranța că poate se va găsi cineva interesat și astfel vor scuti o sumă de bani.
Credit foto
Detaliile vacanței:
- perioada - 12.06 - 19.06
 - Agentia Direct Booking - http://www.directbooking.ro/;
 - hotel Lagomandra situată lângă Neos Marmaras, patru stele - brațul Sithonia / Halkidiki;
 - include demipensiune (mic dejun + cina);
 - nu include transport (doream să mergem cu mașina proprie), agenția asigurând autocar cu sosire pe 11.06;
 - pret 2.000 lei, negociabil;
- păreri ale turiștilor, fotografii - http://amfostacolo.ro/hotel.php?d=lagomandra-hotel--neos-marmaras&id=2627
 
Dacă sunteți interesați este suficient un comentariu la acest articol sau un mail pe adresa mihai.ana.tgv@gmail.com.
Mă gândesc că poate se găsește cineva interesat, deși în general vacanțele se pregătesc cu luni bune înainte. Speranța moare mereu ultima.
Update: Dan Paul a fost în hotelul Lagomandra și adaug comentariul lui ca să vedeți că este o locație superbă. Aș fi mers acolo, dar nu se termină anul școlar așa că nu pot pleca.
Pentru ca am fost in vacanta chiar la Lagomandra si am prieteni care s-au dus 4 ani la rand, va las cateva impresii.
Hotelul este de 4 stele si este decent. Camerele sunt curate. Hotelul este situat pe versantul dealului si este compus din mai multe cladiri. Curtea interioara este plina de vegetatie si flori.
Plaja se afla peste drum. Est foarte linistita si pozitionata intre 2 liziere de arbori. Apa este clara si curata. Exista o taverna pe plaja care apartine tot de hotel dar nu o recomand pentru manacare pt. ca e mai scumpa. Gasiti in Neos Marmaras (orasel port) mai multe oferte.
NU va duceti cu autocarul! Drumul pana la hotel este de 10-12 ore cu masina. Inplus veti avea avantujul ca puteti sa vizitati cele 3 brate din Halkidiki.
Pentru o familie locatia este OK si merita!


top