Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi

Aseară am fost la ultimul film din seria Pirații din Caraibe. Le mulțumesc lui Manafu și LG pentru invitația de a-l vedea în 3D la Cinema City din Sun Plaza alături de alte 299 de persoane cu rezonanță în zona de blogging. Chiar în fața mea se afla Radu (nwradu.ro și mobbi.ro). 
Legat de film nu pot să zic decât că merită să fie văzut. Sunt de mare efect peisajele, dar parcă lipsește o poveste mai puternică. Personajul negativ din film lipsește cu desăvârșire. Johnny Deep în rolul lui captain Sparrow își face partitura, dar parcă mă așteptam și la ceva nou. 
Aș vrea să văd un film în care efectele 3D să fie mult mai pregnante. Au fost câteva momente interesante și în Pirații din Caraibe în care aveai impresia că ești în aceeași încăpere cu personajele din film. 
LG văd că mizează pe o campanie nouă în care personajele principale sunt 4 bloggeri. Vor să promoveze cel mai nou televizor al lor cu tehnologie 3D.
A fost foarte interesant să primesc invitația și să îmi rezerv locul online, să văd cine stă în dreapta sau stânga. Ar merge o chestie similară și pentru rezervările online. :)


top