Blogger oficial la Mobile Marketing Conference

Am primit cu mare bucurie vestea că și anul acesta voi fi blogger oficial la Mobile Conference din data de 5 mai 2011 ce se organizează la Howard Johnson. Le mulțumesc celor de la Nokia și Evensys pentru nominalizare. Îmi aduc aminte de conferința de anul trecut ce a fost prima participare de acest fel pentru mine. Atunci am avut pe mână un Nokia N900, la NetCamp era un Nokia N8 și acum cu mare interes voi utiliza un Nokia E7 ce va primi și un review detaliat pe gadget.ro.
Față de anul trecut utilizez și un MacBook Air pentru a face live blogging în adevăratul înțeles al termenului. Mâine seară vom avea un alt anunț important pe partea de tablete și revin sigur cu o sumedenie de fotografii și informații utile.
Mobile Marketing Conference reprezintă un eveniment de la care nu trebuie să lipsești dacă dorești să vezi care sunt cele mai noi tendințe vizavi de publicitatea pe mobil, evoluția tehnologică din domeniu. Este evident că telefoanele inteligente și tabletele joacă sau vor juca un rol esențial în modul în care interacționăm via www. Nu strică să fii cu un pas în fața concurenței și să adopți metode neconvenționale de promovare a unui brand sau serviciu.
Eu cu siguranță voi învăța o multitudine de lucruri noi pe care le voi relata pe blogul personal sau pe proiectele la care lucrez și pe care le puteți vedea cu linkuri în partea dreapta.
Din aceeași poziție vor mai participa și Mirzac Iulian, Mihalcea Nicolae și Mihai Tănase. Detalii pe manafu.ro.
Update: Materialul produs de mine la cele două conferințe anterioare la care am fost blogger oficial:
1. Mobile Marketing Conference 2010;
2. NetCamp 2010

top