De ce am renunțat la Blogul lui Emil!?

Numele fostului meu blog era Blogul lui Emil! și cu acel mic semn din coadă ca la Yahoo!. Nu mă gândeam că voi primi o sumedenie de întrebări de la prieteni atât din online cât și din cadrul celor cu care mai ies în oraș sâmbătă seara.

Recent mi s-a spus că emildragota.blogspot devenise și un fel de brand personal. Eu nu neg aceste afirmații, dar prefer să văd partea plină a paharului. Blogul lui Emil! poate că nu mai este așa cum îl stiați, însă a apărut:
Dragota.com - legat de tehnologie și cu unele caracteristici care vor aduce un număr de unici și mai mare;
Gadget.ro - voi avea grijă ca acest proiect ce l-am neglijat în ultimele două zile să se diferențieze de restul și să crească valorile de trafic din prezent - 2.000 - 2.500 unici pe zi potrivit t5.ro ce preia datele din Analytics.
Mobilissimo.ro - o colaborare ce mă onorează și o să fac ca postările mele de acolo să se încadreze într-o comunitate mai mare și critică în ce privește conținutul.
Voi avea grijă să nu mă fac de râs și timp de peste doi ani de zile am învățat cum trebuie să scriu și cum se crește o micuță comunitate.
Le mulțumesc celor care m-au ajutat să cresc pe vechiul blog și în special celor de la Nokia care de fiecare dată au fost alături de mine oferindu-mi în mai 2010 un post de blogger oficial la Marketing Mobile Conference, reluat la NetCamp 2010 (N900 și N8 au fost terminalele pe care le-am butonat). Au avut încredere în potențialul meu și când aveam 300 de unici pe zi și când ajunsesem la 2.500. Mulțumesc mult și abia aștept să butonez două terminale de ale voastre. Mă refer la Nokia E7 în viitorul apropiat și primul Nokia cu Windows Phone 7 pe la sfârșitul lui 2011.
Concluzia articolului ar fi că am trecut la nivelul următor, în opinia mea, și nu am regresat. Cu terminația blogspot în coadă nu puteam face mai mult.

top