4 zile fără conexiune la internet

Sursă foto
Este cam aiurea să rămân fără net tocmai acum şi mai ales că nu m-am pregătit dinainte. Sper să apuc să mai postez măcar câte 1 - 2 articole pe zi prin intermediul 3G-ului de pe telefon. Gadget.ro şi colaborarea cu mobilissimo.ro erau în toi. :))))
Ideea ar fi că mai toată lumea ar trebui să aibă pe acasă abonament la internet. Pentru mine este la fel de importantă ca şi cablu pentru tv, energia electrică sau gazele. 
Pe twitter cu siguranţă am să scriu. Înţeleg de ce are un succes uriaş pe afară şi mai puţin pe plan local, te menţine conectat cu grupul tău indiferent de locaţie prin intermediul mobilului. 
O altă chestie aiurea este că eu de vreo 2 săptămâni nu am remarcat că routerul meu wireless nu se conecta cu telefoanele mobile şi doar cu laptopurile astfel încât cu stupoare mă uitam la LG Optimus One când îmi afişa după vreo 2 - 3 zile că s-au dus peste 300 de Mb din cei 500 alocaţi lunar. 
Să văd cum îi dozez în 4 zile pe cei 196 Mb rămaşi. 
Nu înţeleg la Vodafone şi restul de operatori GSM şi 3G de ce atunci când îţi pui abonamentul în alt device nu îţi merge web-ul automat şi trebuie să sosească nu ştiu ce setări amărâte. Mă uitam astăzi că îmi luasem după mine Dell Streak-ul de pomană şi indiferent câte setări am dat, nu se conecta la internet. Era total nefolositoare şi deloc uşor de purtat cu cei 5 inch ai săi şi 220 gr. 
Sunt sigur că multe persoane şi-ar dori să se deconecteze de internet, bloguri, twitter, facebook. Pentru mine au devenit un fel de mod de viaţă şi simt nevoia zilnic de a le accesa. Fac pariu că nu sunt singurul. 


top