27

Credit foto
Nici nu știu când am ajuns să împlinesc vârsta asta și au trecut 5 ani de când sunt și profesor. În ultimul an am transformat Blogul lui Emil! într-unul ce scoatea o sumă frumușică raportată la bugetul meu ajungând a face parte dintr-un proiect ce se dorește de amploare - gadget.ro. A fost o senzație interesantă să muți arhiva la care ai muncit aproape 3 ani de zile. Erau peste 4500 de articole și în jur de 8000 de comentarii.
Ajunsese a avea 1500 - 2000 unici pe zi fiind pe platforma blogger și fără pic de SEO.
Anul trecut pe vremea asta nu testasem niciun telefon și nu participasem la nicio conferință. De pe 13 mai odată cu Mobile Marketing Conference - prima conferință din www românesc la care am participat ca blogger oficial și N900 ca prim telefon pentru teste. Au mai fost și alte conferințe și evenimente precum și telefoane sau laptopuri precum Asus U36, HTC 7 Mozart, Nokia N8, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab, Dell Streak, Nokia C7, etc, etc, etc.
Și acum mă uitam că am pe masa de teste: Dell Streak - pentru aplicații din Android, Samsung Omnia 7, Nokia E72 - vroiam să văd ce a fost așa apreciat, Nokia X2, MacBook Air. Ideea este că nici măcar nu visam acum 1 an și jumătate că voi ajunge a pune mâna pe ele.
În perioada următoare îmi doresc să scriu mai bine și poate dacă se ivește ocazia să devin blogger full time. Totul depinde cât voi reuși să câștig din această activitate. Munca este imensă pentru că nu există un prag delimitat - timp la serviciu, timp acasă ci se întrepătrund.
Am făcut o groază de lucruri în cei 27 de ani și sper să vină altele și mai interesante.
Închei ușor optimist cu o speranță că se poate și în .ro dacă muncești și ești consecvent.

top