Primul român cu iPad

      Puteţi observa despachetarea modelului cu Wi-Fi şi 16 Gb aici şi un articol care motivează alegerea făcută. Sunt sigur că sunt şi mulţi români care ar vrea să testeze noua jucărie furnizată de Apple. În SUA a fost o emulaţie deosebită la lansare (nu ştiu să compar dar parcă la lansarea iPhone 3G nebunia a fost la cote superioare).
       iPad-ul este un gadget care s-ar putea să schimbe modul în care interacţionăm cu conţinutul multimedia. Netbook-urile şi-au trăit vremea de glorie şi touchscreenul a câştigat prin smartphone-uri o bătălie. Device-uri precum iPad-ul vor împânzi piaţa în doi - trei ani iară preţurile vor suferi un downsize. Trebuie recunoscut avansul Apple. iPhone-ul la început a fost considerat un pariu riscant şi Google sau Microsoft abia în 2010 au lansat produse similare intuind potenţialul pieţei.
       Să nu fie prea târziu şi în ce priveşte tablet pc-urile.
1. Lansarea iPad în New York;
2. Apple pe străzile din San Francisco;
       Nu pot să nu remarc o oarecare stupiditate. Zici că este din filmele în genul Idiocracy. iPad este un produs interesant şi Apple cunoaşte foarte bine cum să facă publicitate unui produs dar un pic de moderaţie nu strică.


top