Imagini cu interiorul lui Citroen DS4      Citroen C4 este unul dintre modelele mele preferate. Mă refer la versiunea în trei uşi. Pentru a maximiza profitul compania franceză a lansat o serie nouă de modele - DS. Primul reprezentant a fost Citroen DS3 şi urmează DS4. 

       Noile modele se remarcă prin calitatea fabricaţiei ce nu lasă loc de comentarii. Imaginile cu interiorul lui DS4 au scăpat în presă şi se observă ceea ce aminteam anterior. Probabil şi viitorul C4 va împrumuta elemente de la DS4 (cum face C3 de la DS3). Presa de specialitate afirmă contrariul dar nu cred că Citroen va dori să aibă costuri de producţie ridicate spre a păstra o individualitate crescută iar asemănarea ar fi un bonus pentru frăţiorul mai ieftin. 

      Până la urmă, Citroen desenează frumos iar pachetele tehnologice sunt dezvoltate împreună cu BMW (spre exemplu acel motor de 1,6 litri turbo care vine şi pe Mini dar şi pe Citroen C4). Încerc să îi găsesc concurenţa şi îmi vin în minte Volkswagen Scirocco şi... un mare gol momentan. top